Συνεχίζει στη Φούλαμ ο «αειθαλής» Γιώργος Καραγκούνης [βίντεο] - iefimerida.gr

Συνεχίζει στη Φούλαμ ο «αειθαλής» Γιώργος Καραγκούνης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν ο διεθνής άσος έχει κλείσει το 36ο έτος της ηλικίας του, τι και αν οι ρυθμοί της Πρέμιερ Λιγκ είναι εξωφρενικοί, ο Γιώργος Καραγκούνης περνάει μια δεύτερη εφηβεία και παραδίδει μαθήματα υποδειγματικής αθλητικής συμπεριφοράς.

Η περσινή του χρονιά στο Κρέιβεν Κότατζ κατάφερε να πείσει προπονητή, διοίκηση και οπαδούς ότι ο «τυπάρας», παρόλο που... έχει τα χρονάκια του, όχι απλά αντέχει αλλά είναι απαραίτητος για το κέντρο της ομάδας του Λονδίνου.

Ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, παρόλο που χρησιμοποίησε ως βασικό τον Καραγκούνη κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, είχε διαφορετικό πλάνο για τη φετινή ομάδα, η οποία θα αποτελείται από ένα νεανικό σύνολο και έτσι φάνηκε να μην υπολογίζει τον Ελληνα άσο στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Ωστόσο, οι δεύτερες σκέψεις του τον ανάγκασαν να πείσει την διοίκηση να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Καραγκούνη. Το αποτέλεσμα εκφράζεται απόλυτα από την ανακοίνωση το αγγλικού συλλόγου μετά από την συμφωνία της ομάδας με τον παίχτη για νέο συμβόλαιο ενός έτους : «Ο σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιώργος Καραγκούνης υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Φούλαμ, η οποία θα τον κρατήσει στο Craven Cottage, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014. Διακρίνεται για τον ρυθμό και το πάθος του στο γήπεδο, γεγονός που τον έκανε ιδιαιτέρως αγαπητό στις τάξεις των οπαδών, ενώ ήρθε δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία για τον πιο αγαπημένο παίκτη της ομάδας.» ήταν μέρος της επίσημης ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Φούλαμ.

Ετσι οι φίλαθλοι της Φούλαμ θα έχουν την ευκαιρία να ξανατραγουδήσουν για τον Ελληνα μέσο, αλλά και να απολαύσουν γκολ σαν το παρακάτω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ