Ελληνίδες πωλούν τα ωάρια τους για να βγάλουν τα προς το ζην - iefimerida.gr

Ελληνίδες πωλούν τα ωάρια τους για να βγάλουν τα προς το ζην

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τους Ελληνες στα άκρα, με πολλές γυναίκες πλέον οι οποίες ψάχνουν αγωνιωδώς να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, να καταφεύγουν στη «λύση» να πουλούν τα ωάρια τους σε ιατρεία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Λόγω της οικονομικής κρίσης, αρκετές Ελληνίδες αναγκάζονται να γίνουν δότριες γενετικού υλικού προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα για να βγουν έστω και προσωρινά από το αδιέξοδο, αναφέρει η Espresso.

Στην απόφαση αυτή, τις «βοηθά» το γεγονός πως καλύπτονται από την ανωνυμία που προβλέπει ο νόμος, επομένως δεν υπάρχει ο φόβος να αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμοιβή δότριας για τον πρώτο κύκλο ωοληψίας ξεκινάει από τα 3.000 ευρώ και φτάνει τα 5.000 ευρώ, ενώ για τις επόμενες φορές το ποσό ξεκινάει από τα 1.500 ευρώ. Η κοπέλα που θα αποφασίσει να πουλήσει τα ωάρια της λαμβάνει τα χρήματά της από το υποψήφιο ζευγάρι, φυσικά χωρίς... απόδειξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ