Προκλητικός ο Ριζάι: «Οι δολοφονίες του Κόλα ήταν απλώς άτυχες στιγμές» - iefimerida.gr

Προκλητικός ο Ριζάι: «Οι δολοφονίες του Κόλα ήταν απλώς άτυχες στιγμές»

RIZAI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια συνέντευξη «εφ' όλης της ύλης» προχώρησε ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκεται έγκλειστος, στην οποία υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, ενώ παράλληλα «αθωώνει» προκλητικά τον υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενο Μάριαν Κόλα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο bloko, ο Αλκέτ Ριζάι υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και πως το μόνο που θέλει είναι να τον αφήσουν να εκτίσει την ποινή του, ενώ δηλώνει πως «όταν βρίσκουν κάτι κοντά σε φυλακή που είμαι εγώ, αμέσως να μου τα φορτώσουν και να με κατηγορήσουν. Νισάφι πια. Ας ψάξουν και τα τηλεφωνήματα μου. Αφού τα ακούνε όλα. Μέχρι και την αρρώστια μου αμφισβήτησαν. Όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει τους γιατρούς».

Στη συνέχεια, ο Ριζάι αναφέρεται και στον «σκληρό» κακοποιό Μάριον Κόλα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ΕΛ.ΑΣ ως «αδίστακτος και επικίνδυνος». Ο Ριζάι ωστόσο έχει άλλη άποψη και υποστηρίζει ότι στις δολοφονίες της 25χρονης στα Ισθμια και του 37χρονου υπαρχιφύλάκα, έφταιγε η «κακιά στιγμή».

Οι δηλώσεις του Ριζάι

Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Δεν τους ξέρω. Πρέπει επιτέλους να μ' αφήσουν ήσυχο να βγάλω τη φυλακή μου. Τί σχέση έχω εγώ με τα παιδά που δραπέτευσαν από τα Τρίκαλα. Από που κι ως που προκύπτει κάτι τέτοιο; Στο φινάλε θα με αναγκάσουν να κάνω πράγματα που ούτε θα θέλουν να τα σκέφτονται. Όταν βρίσκουν κάτι κοντά σε φυλακή που είμαι εγώ, αμέσως να μου τα φορτώσουν και να με κατηγορήσουν. Νισάφι πια. Ας ψάξουν και τα τηλεφωνήματα μου. Αφού τα ακούνε όλα. Μέχρι και την αρρώστια μου αμφισβήτησαν. Όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει τους γιατρούς.

Τι λέει για τον Μάριον Κόλα:

«Πρώτον. Τον λένε δολοφόνο του Βύρωνα, απ'ότι φάνηκε όμως δεν πυροβόλησαν αυτοί τον Αλβανό που πέθανε εκεί αλλά οι αστυνομικοί.

Δεύτερον και με την κοπέλα ήταν η άτυχη στιγμή.

Τον λένε και δολοφόνο του αστυνομικού. Απ' ότι διάβασα, έπιασαν τους τρεις και τους είχαν δεμένους. Αν είναι έτσι όπως τον λένε, γιατί δεν τους σκότωσε επιτόπου; Τι μια ισόβια, τι 10. Πήγε με το πιστόλι του 1970 να τους πιάσει. Όταν βλέπεις 5 καλάσνικοφ δεν κάνεις τον σούπερμαν. Και πάλι όμως πυροβόλησε στα πόδια. Κι εκεί ήταν άτυχη η στιγμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ