Εργένης πάλι ο Τζόρτζ Κλούνεϊ-Χώρισε μετά από δυο χρόνια σχέσης - iefimerida.gr

Εργένης πάλι ο Τζόρτζ Κλούνεϊ-Χώρισε μετά από δυο χρόνια σχέσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον χωρισμό ανάμεσα στον 52χρονο Τζόρτζ Κλούνεϊ και την 33χρονη Στέισι Κίμπλερ ήρθε να επιβεβαιώσει η Huffington Post. Εκεί όπου αποκαλύφθηκε και ο λόγος.

Παρά τις φήμες που ήθελαν την Κίμπλερ, μοντέλο και πρώην wrestler, να χωρίζει από τον Κλούνεϊ επειδή ήθελε παιδιά και εκείνος όχι, η αλήθεια είναι ότι ο χωρισμός τους οφείλεται στο φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα που έχουν και οι δυο.

Αυτό ισχυρίζεται πηγή κοντά στο ζεύγος που μίλησε στην Huffington Post. Ένα ισχυρισμό που επιβεβαιώνει στο People και κοινός τους φίλος δηλώνοντας πως «Συνεχίζουν να μιλάνε κάθε μέρα. Ήταν φίλοι πριν αρχίσουν να έχουν σχέση και θα συνεχίσουν να είναι και μετά. Ήταν ένας φιλικός χωρισμός».

Συγκεκριμένα το ζευγάρι έχει να βρεθεί μαζί από τον Μάρτιο με τον Κλούνεϊ να είναι απασχολημένος στα γυρίσματα του Monuments Men. Ενώ και στην πρόσφατη αργία για τον εορτασμό της Αμερικάνικης ημέρας ανεξαρτησίας ο Κλούνεϊ ήταν με φίλους στην βίλα του στην λίμνη Κόμο, ενώ η Κέιμπλερ διασκέδαζε στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ