Ποια είναι η Κιμ Σίαρς, το όμορφο «γούρι» του Αντι Μάρεϊ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η Κιμ Σίαρς, το όμορφο «γούρι» του Αντι Μάρεϊ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κάμερα, όποτε ο Αντι Μάρεϊ κέρδιζε πόντο, ακολουθούσε - με προσήλωση ιεροτελεστίας την ίδια διαδρομή. Κοντινό στις (ολίγον αστείες) γκριμάτσες χαράς του Σκωτσέζου κι έπειτα ζουμ στην εξέδρα για ένα, άλλο ένα πλάνο της Κιμ Σίαρς. Της συντρόφου του Μάρεϊ και δεύτερης μεγάλης νικήτριας του Γουίμπλεντον.

Η 25χρονη Αγγλίδα είναι στο πλευρό του Μάρεϊ από το 2006. Γνωρίστηκαν στη Νότιο Αφρική όταν τυχαία έκαναν κοινές διακοπές Χριστουγέννων. Ο πατέρας της Κιμ, ο Νάιτζελ Σίαρς, ήταν προπονητής τένις (της Ντανιέλα Χαντούτσκοβα) και ο Μάρεϊ ένας ταλαντούχος τενίστας. Λίγους μήνες αργότερα όταν ο Σκωτσέζος κέρδισε το πρώτο τουρνουά της καριέρας του στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, έσπευσε στην εξέδρα και την φίλησε. «Ηταν η πρώτη φορά που η Κιμ ερχόταν σε τουρνουά κι αυτό με βοήθησε να χαλαρώσω. Πρέπει να την παίρνω μαζί μου και σ' άλλες διοργανώσεις», δήλωνε τότε.

Και το έκανε πράξη. Εκτοτε η όμορφη Κιμ βρίσκεται πάντα στο οικογενειακό μποξ του Μάρεϊ σε όλα τα μεγάλα τουρνουά και το συγκεκριμένο ενσταντανέ έχει γίνει πίνακας που κοσμεί το πατρικό της. Τον ζωγράφισε η ίδια η Κιμ που είναι καλλιτέχνης που ειδικεύεται σε πορτραίτα ζώων, ενώ το χόμπι της είναι να αποτυπώνει στον καμβά τη σχέση της με τον Μάρεϊ.

Ορισμένα από τα προς πώληση έργα στην ιστοσελίδα της

Η Κίμ Σίαρς το 2006

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ