Wall Street Journal: Αβέβαιο ακόμη μία φορά θεωρούν οι πιστωτές το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας - iefimerida.gr

Wall Street Journal: Αβέβαιο ακόμη μία φορά θεωρούν οι πιστωτές το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος γύρος οικοδόμησης ενός κλίματος «αβεβαιότητας» και αμφίσημων «προοπτικών» - μονάχα προοπτικών όμως – για επαναφορά της ελληνικής οικονομίας σε τροχιά ανάπτυξης το 2014, φαίνεται να λαμβάνει χώρα μέσα από δημοσιεύματα των μεγαλύτερων και εγκυρότερων οικονομικών εντύπων ανάμεσα στα οποία και η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της Matina Stevis στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στις Βρυξέλλες υποδεικνύει πως η κατάσταση αναφορικά με το πρόγραμμα ανάκαμψης της Ελλάδας δεν εξελίσσεται και τόσο ομαλά, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στη διστακτική στάση των διεθνών πιστωτών, μετά την ad referendum επιτευχθείσα συμφωνία, οι οποίοι αναμένουν την ανταπόκριση της ελληνικής πλευράς στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην Τρόικα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ