Ο Μαύρος Γάτος του Έρωτα: Τα μαύρα χασμουρητά του έρωτα (2/5) - iefimerida.gr

Ο Μαύρος Γάτος του Έρωτα: Τα μαύρα χασμουρητά του έρωτα (2/5)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρομεντί καταστάσεων για το μεταφυσικό πείσμα του έρωτα να αλλάζει ζωές κόντρα στα πεπρωμένα τους, ετούτος ο δροσερός και χαριτωμένος Μαύρος Γάτος μπορεί να φέρει άσπρες νύχτες στα ταμεία, αλλά αν βαλθείς να παρακολουθήσεις την ταινία, μπορεί να χρειαστεί να ξυπνάς και τον διπλανό σου. Στις αίθουσες την Πέμπτη 7 Ιούλη.

Γκαντέμης ολκής ικανής να στέλνει στο νοσοκομείο τις ερωμένες που καταφέρνει να φτάσει στο κρεβάτι του, αποφασίζει αντί να μοιράζει εγκαύματα και εγκεφαλικές διασείσεις, να περάσει απ’ την πράξη στη θεωρία. Αποδέχεται την κατάρα της μοναξιάς του και γίνεται εξαιρετικός σύμβουλος γάμων, όμως η μοίρα του έχει άλλο γραμμένο, και συναντά συγκλονιστικά σέξι, ταλαντούχα και καλότυχη ξανθιά, που απειλεί να λύσει το ξόρκι του, αν δεν την ξεπαστρέψει ο ίδιος πρώτα.

Γυρισμένος με τη φρεσκάδα και τη δροσάδα που περιμένεις από τυποποιημένες γαλλικές ρομεντί της σειράς, όπως περιμένεις τις μπουρμπουλήθρες στο ανθρακικό σου, ετούτος ο Μαύρος Γάτος ξεδιπλώνεται σαν τυπικό και τυπικά ασφαλές αμερικάνικο sitcom. Γεμίζει την ώρα σου σερβίροντας τη μία φαρσική κατάσταση μετά την άλλη, προσφέροντας εύκολα χαχανητά αν τα έχεις τόσο πολύ ανάγκη, ή συναπτές ευκαιρίες για χουζουρητά, αν θες απλώς να περάσει η ώρα να φχαριστηθεί η καλή σου.

Ασφαλής επιλογή για θερινό ραντεβουδάκι, εφάμιλλης θρεπτικής αξίας με τη γρανίτα που θα το συνοδεύσει, αλλά όχι απαραίτητα αντίστοιχης απόλαυσης, βασίζεται στον ταχύ δρασκελισμό του ρυθμού του για να σε ξεναγήσει στα σκαμπανεβάσματα της ευστοχίας των εμπνεύσεών του, και γεμίζει την οθόνη σου με τις συμπαθέστατες παρουσίες κι αξιόπιστες για τις χαμηλές απαιτήσεις του σεναρίου ερμηνείες, των δυο πρωταγωνιστών του. Εύκολα ξεχωρίζεις την Virginie Efira ως αξιοπρόσεχτο ανερχόμενο ταλέντο εκ Βελγίου, που δίνει στην ταινία το θελκτικό σικ της, την ώρα που ο François-Xavier Demaison σου δίνει το σημείο ταύτισης, ως άτυχος φουκαράς που παίζει έξω απ’ τα κυβικά του.

Το αν μέχρι τους τίτλους τέλους θα έχεις περάσει σε κώμα υπεργλυκαιμικού σοκ, ή θα βγεις απ’ την αίθουσα φρεσκαρισμένος, εξαρτάται κυρίως απ’ το πόσο πεσμένα θα σου είναι τα ζάχαρα πριν βγεις, και κυρίως πόσες τσιχλόφουσκες μπορείς να μασήσεις χωρίς να σου πέσουν τα δόντια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ