Μπαλασόπουλος: Ο Καμίνης ξέρει ποιοι τον χτύπησαν - Εμείς δεν είμαστε ανόητοι να κάνουμε επεισόδια - iefimerida.gr

Μπαλασόπουλος: Ο Καμίνης ξέρει ποιοι τον χτύπησαν - Εμείς δεν είμαστε ανόητοι να κάνουμε επεισόδια

Μπαλασόπουλος: Ο Καμίνης ξέρει ποιοι τον χτύπησαν -Εμείς δεν είμαστε ανόητοι να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος απαντώντας στις κατηγορίες του Γιώργου καμίνη πως αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός για τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων είπε « δεν είμαστε ανόητοι να προκαλέσουμε επεισόδια ας μας πει ο κ.Καμίνης ποιοι τον χτύπησαν. Τους ξέρει».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Μπαλασόπουλος είπε πως η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ ξεκαθαρίζει «δεν έχουμε καμία σχέση με την επίθεση και μας κάνει εντύπωση η προσπάθεια να μας εμπλέξει ο κ.Καμίνης»

Πρόσθεσε μάλιστα «στη χθεσινή συγκέντρωση υπήρχαν 3.000 κόσμου και η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και την ευθύνη» και επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων λέγοντας «ας μας πει που τον στοχοποίησαν τα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ».

Ο κ.Καμίνης απαντώντας είπε πως χθες η ΠΟΕ-ΟΤΑ τον στοχοποίησε αφού έλεγαν πως ήταν ο δήμαρχος που πήγε τα μεσάνυχτα στο Μέγαρο Μαξίμου για να συνεννοηθεί για την κινητικότητα, μάλιστα στη συνέχεια κάποιος φώναξε προς τον δήμαρχο Αθηναίων «τι πήγες να κάνεις στο Μαξίμου;» για να απαντήσει ο κ.Καμίνης προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ «με στοχοποιείτε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ