Λουτρό αίματος τα ξημερώματα έξω από το κτίριο όπου κρατείται ο Μόρσι – 42 νεκροί, 300 τραυματίες - iefimerida.gr

Λουτρό αίματος τα ξημερώματα έξω από το κτίριο όπου κρατείται ο Μόρσι – 42 νεκροί, 300 τραυματίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέγερση καλεί τους Αιγυπτίους η Μουσουλμανική Αδελφότητα μετά την αιματοχυσία που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τη βάση της ρεπουμπλικανικής φρουράς όπου κρατείται ο Μοχάμεντ Μόρσι, όπου σύμφωνα με τον αιγυπτιακό στρατό σημειώθηκε «επίθεση ομάδας τρομοκρατών».

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία οι νεκροί είναι 42, οι τραυματίες αγγίζουν τους 322 ενώ εκατοντάδες άτομα έχουν συλληφθεί. Νωρίτερα, πηγές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ανέφεραν πως εξαπολύθηκαν στρατιωτικά πυρά εναντίον πλήθους ισλαμιστών που συμμετείχε σε καθιστική διαμαρτυρία. Εντωμεταξύ, το Κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης, πολιτική βιτρίνα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, καλεί "σε εξέγερση τον μεγάλο λαό της Αιγύπτου εναντίον εκείνων που προσπαθούν να τού κλέψουν την επανάστασή του με τα τανκς".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ