Επτά σφαίρες βρήκε στο χαλάκι της εξώπορτας γνωστός Έλληνας σεναριογράφος [βίντεο] - iefimerida.gr

Επτά σφαίρες βρήκε στο χαλάκι της εξώπορτας γνωστός Έλληνας σεναριογράφος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις σφαίρες που βρήκε έξω από το διαμέρισμά του μίλησε ο Αλέξανδρος Ρήγας στα πλαίσια τηλεοπτικής του εμφάνισης.

«Η είδηση ισχύει. Έχει γίνει αρκετές μέρες. Τουλάχιστον 12 -13 μέρες και δεν ήταν και το πιο ευχάριστο. Απευθύνθηκα στις Αρχές αμέσως. Προβληματίστηκα, λογικό είναι, αλλά θεώρησα ότι κυκλοφορούν πολύ άνθρωποι με αρρωστημένα μυαλά, που είναι κακόβουλοι, που για κάποιο λόγο μπορεί να ενοχλούνται από κάποια πράγματα που μπορεί να έχεις πει σε συνεντεύξεις ή να έχεις γράψει σε κάποιο θεατρικό έργο... Μπορεί να γίνεις εύκολα στόχος. Τουλάχιστον προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος». Αυτό δήλωσε ο γνωστός σεναριογράφος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Star και δημοσίευμα της Real News, o Αλέξανδρος Ρήγας ήταν ταραγμένος με τους αστυνομικούς που έφτασαν άμεσα στο σπίτι του να προσπαθούν να τον καθησυχάσουν, μιλώντας για λάθος παραλήπτη ή για κάποιον που ήθελε άπλα να ξεφορτωθεί τις σφαίρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ