Κυκλοφόρησε το πρώτο ελληνικό παιδικό ραδιόφωνο για iPhone και iPad - iefimerida.gr

Κυκλοφόρησε το πρώτο ελληνικό παιδικό ραδιόφωνο για iPhone και iPad

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια ξεχωριστή εφαρμογή για iOS συσκευές έρχεται να ξετρελάνει γονείς και παιδιά, αφού δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν με παιδικές μουσικές και παραμύθια αλλά και να μάθουν τον κόσμο μέσα από εκπαιδευτικές κάρτες.

Το ifeelkid.gr είναι μια πολύχρωμη παιδική πύλη με σκοπό την ενεργή συμμετοχή του παιδιού στο σύγχρονο κόσμο του διαδικτύου που πρόσφατα επεκτάθηκε και στο AppStore. Πρόκειται για την πρώτη Ελληνική παιδική ραδιοφωνική εφαρμογή, με ατελείωτη μουσική και παραμύθια όλη την ημέρα.

Η εφαρμογή ifeelkid είναι δωρεάν για το κοινό και είναι διαθέσιμη στο AppStore για κατόχους iPhone και iPad.

Πρόκειται για μια εφαρμογή ιδιαίτερα πολύτιμη για τα παιδιά αφού διαθέτει καθημερινό ωριαίο πρόγραμμα και κάθε εκπομπή έχει στόχο να ψυχαγωγεί, να χαλαρώνει, να διασκεδάζει, να νανουρίζει αλλά και να εκπαιδεύει τους μικρούς μας φίλους, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι ξεχωριστές εκπαιδευτικές κάρτες «Ήξερες Ότι...» δημιουργήθηκαν από γονείς αποκλειστικά για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, για να εξάψουν τη φαντασία και να κεντρίσουν την περιέργεια τους μέσα από εικονίδια.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της εφαρμογής υλοποιήθηκε από την ομάδα που δημιούργησε το Mind the Buzz (by Boomar) – το πετυχημένο trivia game στο Ελληνικό AppStore.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ