Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Ιουλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Ιουλίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Ιουλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Μην επιτρέψετε στην ένταση και στην ασυνεννοησία να σας παρασύρει σε σοβαρές ρήξεις είτε στον συναισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, αναμένονται θετικές εξελίξεις και πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους, είτε εύκολα είτε δύσκολα. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε.

Ταύρος

Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους λατρεύουν τα έντονα πάθη αλλά και τις δυνατές εντάσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλλετε γερές βάσεις για να αντέξουν από την φθορά του χρόνου. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα για μην πιεστείτε μελλοντικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Είναι ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Θα παρουσιαστούν σοβαρά προβλήματα που θα κλονίσουν κάποιες από τις συνεργασίες σας γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Να ξέρετε ότι σύντομα θα βρείτε υποστηρικτές που θα σας εκτιμήσουν και θα σας στηρίξουν για να πετύχετε τα σχέδια σας. Όσοι από εσάς έχετε περάσει πρόσφατα κάποια προβλήματα στην σχέση σας δυστυχώς φαίνεται να επανέρχονται δυναμικά. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.

Καρκίνος

Ανατροπές ή και έλλειψη συνεννόησης με συνεργάτες στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανές. Η κοινωνική σας ζωή αυτές τις ημέρες θα έχει ενδιαφέρον. Θα πρέπει να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας και να μη φοβηθείτε να του δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σας θα βγουν έκτακτα έξοδα και θα προβληματιστείτε για το πως θα τα καλύψετε.

Λέων

Αρκετά καλή είναι και αυτή η εβδομάδα για εσάς. Ενδεχομένως πολλοί από εσάς να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες και φόβο. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Κινηθείτε με διπλωματικό τρόπο και θα πετύχετε. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους.

Παρθένος

Προσέξτε λίγο τις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Αν διατηρήστε την ψυχραιμία σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να βγείτε αλώβητοι από όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας. Απογοήτευση, αιφνιδιασμοί αλλά και ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας είναι μέσα στις πιθανότητες. Αποφύγετε σκηνές ζήλιας και καβγάδες με το ταίρι σας και δείξτε του περισσότερη εμπιστοσύνη. Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να ανταμείβονται.

Ζυγός

Αυτό το διάστημα αναμένεται να έχετε μεγάλη κινητικότητα και δραστηριότητα σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας. Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι και να μεθοδεύστε σωστά τις κινήσεις σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας.

Σκορπιός

Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα πρέπει όμως να στηριχτείτε γερά στα πόδια σας, αποβάλλοντας τις ανασφάλειες που κατά καιρούς σας πιάνουν και μετά να προχωρήσετε. Ο αισθηματικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να καλύψετε έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει.

Τοξότης

Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και δείξτε την διοικητική σας ικανότητα, κάτι που θα εκτιμηθεί από τους ανώτερους σας. Κινηθείτε προσεκτικά προκειμένου να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε τη δημιουργικότητά σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Ορισμένοι από εσάς, μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία σας με το παράλληλο άνοιγμα μια άλλης πόρτας σε άλλο χώρο. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα όποια ζητήματα με το ταίρι σας τώρα γιατί το επόμενο διάστημα μπορεί να επανέλθουν κάποια προβλήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε τη δημιουργικότητά σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Ορισμένοι από εσάς, μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία σας με το παράλληλο άνοιγμα μια άλλης πόρτας σε άλλο χώρο. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα όποια ζητήματα με το ταίρι σας τώρα γιατί το επόμενο διάστημα μπορεί να επανέλθουν κάποια προβλήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα σας απασχολήσει έντονα η καριέρα σας, αφού στον εργασιακό χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε και θα σκεφτείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για τους περισσοτέρους από εσάς, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές. Στη δουλειά σας, θα περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φανταστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ