Στην Ηπειρο κρύβονται οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Γάζωσαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ - iefimerida.gr

Στην Ηπειρο κρύβονται οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Γάζωσαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ

Στην Ηπειρο κρύβονται οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων -Γάζωσαν περιπολικό της Ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το θρίλερ με το ανθρωποκυνηγητό των επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών με την ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ηπειρο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο Navara, δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός και διέφυγαν.

Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα.

Στην 'Ηπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρούν ότι, αν πρόκειται για τους δραπέτες, αυτοί θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία, γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ