Η στιγμή που η Μέρκελ γνέφει στον Αντώνη Σαμαρά, εκείνος τα χάνει, διερωτάται «εγώ;» και πλησιάζει δίπλα της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που η Μέρκελ γνέφει στον Αντώνη Σαμαρά, εκείνος τα χάνει, διερωτάται «εγώ;» και πλησιάζει δίπλα της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν πραγματικά μια απρόσμενη στιγμή. Οταν οι ευρωπαίοι ηγέτες συνωστίζονται για την «οικογενειακή» φωτογραφία γύρω από την Ανγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, η γερμανίδα καγκελάριος γυρίζει ξαφνικά, ψάχνει με τα μάτια τον Αντώνη Σαμαρά και του γνέφει για να έρθει πιο κοντά της.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Ελληνας Πρωθυπουργός δείχνει καθαρά να τα χάνει από το απρόσμενο νεύμα. Κάνει μια αμήχανη κίνηση σαν να διερωτάται «εγώ;» αφού δεν το περιμένει. Χαμογελώντας λίγο αμήχανα, ο Αντώνης Σαμαράς, κατεβαίνει τα σκαλιά και στέκεται ακριβώς πίσω από την Ανγκελα Μέρκελ για να βρεθεί στο κάδρο με την καγκελάριο για τον φωτογράφο. Το νεύμα της Ανγκελα είναι ...ιστορικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ