Tι έλεγαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Ντόρα Μπακογιάννη στην πτήση της Aeroflot για τη Μόσχα - iefimerida.gr

Tι έλεγαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Ντόρα Μπακογιάννη στην πτήση της Aeroflot για τη Μόσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην business class του αεροπλάνου της Aeroflot στην πτήση για τη Μόσχα βρέθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Και οι δύο όπως είχαν βγάλει εισιτήριο για την οικονομική θέση, ωστόσο η εταιρεία τους αναβάθμισε στην business class, δίχως επιπλέον χρέωση. Κάπως έτσι βρέθηκαν κοντά και είχαν την ευκαιρία για μια συζήτηση που όμως, δεν περιελάμβανε τα καυτά εσωτερικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, τον πάγο έσπασε η κ. Μπακογιάννη λέγοντας στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε όλους του ΣΥΡΙΖΑ τρομοκράτες». Κι έτσι άρχισαν να μιλούν για την Αίγυπτο, για τη Μέση Ανατολή, για το Αζερμπαϊτζάν και βεβαίως για την κατάσταση στη Ρωσία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ρώτησε ποιους θα συναντήσει ο κ. Τσίπρας στη Μόσχα (ακόμη και ποιους θα δει στη Δούμα) και του εξήγησε την αποστολή που της έχει ανατεθεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης στη Μόσχα: «Πέντε φορές τον μήνα βρίσκομαι στη Μόσχα, την έμαθα καλά» του είπε χαμογελώντας. Και ανέλαβε εν πτήσει να «εκπαιδεύσει» τον Αλέξη Τσίπρα σε θέματα διεθνών σχέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ