«Ήταν σαν να βάζω μέσα μου βενζίνη», δηλώνει η Τζένιφερ Άνιστον για την μοναδική φορά που δοκίμασε fast food - iefimerida.gr

«Ήταν σαν να βάζω μέσα μου βενζίνη», δηλώνει η Τζένιφερ Άνιστον για την μοναδική φορά που δοκίμασε fast food

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστή για την εμμονή της στην υγιεινή διατροφικά και τα οργανικά προϊόντα, η Τζένιφερ Άνιστον θυμήθηκε με τρόμο την πρώτη και τελευταία φορά που δοκίμασε junk food.

«Ήμασταν με τον Τζάστιν (σ.σ. Θερού) σε ένα road trip και πεινάγαμε πολύ. Το μοναδικό πράγμα που ήταν ανοιχτό τριγύρω ήταν ένα McDonald's. Νομίζω ότι παράγγειλα ένα Big Mac. Ας πούμε απλά ότι το σώμα μου δεν αντέδρασε καλά σε αυτό. Ήταν σαν να βάζεις βενζίνη σε ένα αποστειρωμένο σύστημα». Αυτό δήλωσε η 44χρονη σταρ στο περιοδικό New York.

Προσθέτοντας «Προσπαθώ πάντα να τρώω οργανικά και βιολογικά προϊόντα. Οπότε αυτό με έκανε να αναγουλιάσω και να αισθάνομαι γενικά πολύ άσχημα. Πιστεύω ότι το τι βάζεις στο σώμα σου και το πόσο άγχος έχεις, έχει αντανάκλαση στην ποιότητα του δέρματος σου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ