Aναστάτωση από το νέο σεισμό στην Κοζάνη - Σπίτια υπέστησαν ζημιές [βίντεο] - iefimerida.gr

Aναστάτωση από το νέο σεισμό στην Κοζάνη - Σπίτια υπέστησαν ζημιές [βίντεο]

Aναστάτωση από το νέο σεισμό στην Κοζάνη - Σπίτια υπέστησαν ζημιές [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση επικρατεί στην Κοζάνη ύστερα από το διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου. Νέος σεισμός την Τετάρτη μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο ίδιο με αυτού που σημειώθηκε την Τρίτη προκάλεσε ζημιές σε σπίτια και έντονη ανησυχία στους κατοίκους.

Από το σεισμό της Τρίτης, μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια όπως ρωγμές και πτώση σοβάδων.

Μάλιστα μηχανικοί του δήμου Κοζάνης πραγματοποίησαν ελέγχους σε κτίρια ενώ στην περιοχή θα πήγαινε και κλιμάκιο μηχανικών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός ότι οι δύο σεισμοί είναι του ίδιου μεγέθους οδηγεί τους σεισμολόγους στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για σεισμική δραστηριότητα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Επισημαίνεται ότι λίγο πριν από το σημερινό σεισμό των 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε ασθενέστερη σεισμική δόνηση της τάξης των 3,8 Ρίχτερ.

Φωτογραφία και βίντεο: Kozan-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ