«Προχωρά η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ», διαβεβαιώνει ο βασικός μέτοχος της Emma Delta - iefimerida.gr

«Προχωρά η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ», διαβεβαιώνει ο βασικός μέτοχος της Emma Delta

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ζήτημα που προέκυψε με τη σύμβαση με τα λαχεία δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ. Για αυτό διαβεβαίωσε ο βασικός μέτοχος της Emma Delta, Γίρι Σμέικ.

Μιλώντας στο Reuters, ο Τσέχος που έχει τον έλεγχο της κοινοπραξίας τόνισε πως θα προχωρήσει η εξαγορά του 33% του ΟΠΑΠ έναντι 652 εκατ. ευρώ.

Η εξαγορά δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς η Emma Delta είχε εκφράσει την επιθυμία να επαναδιαπραγματευτεί τη σύμβαση που είχε υπογράψει ο ΟΠΑΠ για τα λαχεία. Οπως τόνισε ο Σμέικ, η εξαγορά θα ολοκληρωθεί και θα επανεξετάσουν το συγκεκριμένο ζήτημα αργότερα.

«Αυτό δεν θα προκαλέσει καμία καθυστέρηση στην διαδικασία της αποκρατικοποίησης», τόνισε στο Reuters ο Τσέχος επενδυτής. «Δεν βλέπω κανένα άμεσο ή συγκεκριμένο κίνδυνο που θα μπορούσε να μπλοκάρει ή να καθυστερήσει τη συμφωνία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ