Παγκόσμιος σάλος: Αστυνομικοί πυροβολούν εξ επαφής σκύλο που τρέχει για να σώσει το αφεντικό του [βίντεο] - iefimerida.gr

Παγκόσμιος σάλος: Αστυνομικοί πυροβολούν εξ επαφής σκύλο που τρέχει για να σώσει το αφεντικό του [βίντεο]

Παγκόσμιος σάλος: Αστυνομικοί πυροβολουν εξ'επαφής σκύλο που τρέχει για να σώσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται η δολοφονία ενός σκύλου από αστυνομικούς στην Καλιφόρνια. Τι είχε κάνει το σκυλάκι; Προσπάθησε να σώσει το αφεντικό του που τον συνέλαβαν για ασήμαντο λόγο.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου άρχισε να καταγράφει με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου τους αστυνομικούς που εκείνη την ώρα έκαναν περιπολία στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί εκνευρίστηκαν και τον συνέλαβαν. Ο νεαρός έβαλε το σκύλο του στο αυτοκίνητο και ακολούθησε τους αστυνομικούς. Ωστόσο, ο σκύλος θέλησε να σώσει το αφεντικό του, πήδηξε από το παράθυρο και πλησίασε τους αστυνομικούς γαυγίζοντάς τους.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο κάποια στιγμή ο σκύλος πλησίασε έναν αστυνομικό ο οποίος χωρίς κανένα δισταγμό τράβηξε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί το άτυχο ζώο το οποίο έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους.

*Οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ