Ο Χιου Τζάκμαν επιμένει πως δεν είναι γκέι-«Αν ήταν θα σας το έλεγε», δηλώνει η σύζυγος - iefimerida.gr

Ο Χιου Τζάκμαν επιμένει πως δεν είναι γκέι-«Αν ήταν θα σας το έλεγε», δηλώνει η σύζυγος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αγανάκτησή τους για τις φήμες σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Χιου Τζάκμαν εξέφρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του στα πλαίσια τηλεοπτικής εκπομπής.

«Για μένα, ο σεξουαλικός προσανατολισμός κάποιου, δεν είναι έτσι και αλλιώς το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της προσωπικότητας του. Απλά αγανακτώ για την Ντεμπ (σ.σ. Ντέμπορα Λι Φέρνες, σύζυγός του επί 17 χρόνια) γιατί την βλέπω να εκνευρίζεται και να λεει 'Είναι τόσο τρελό αυτό που γίνεται'».

Αυτό δήλωσε ο κινηματογραφικός Wolverine στην εκπομπή 60 Minutes με την σύζυγό του να προσθέτει «Αν ήταν γκέι θα το είχε πει ότι είναι. Όλο αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό επειδή δεν είναι αλήθεια».

Μια ενόχληση που η σύζυγος του Χιου, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Correlli το 1995, δεν μπορεί να την αγνοήσει αφού, όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο Hollywood Reporter τον Φεβρουάριο, «Είναι παντού. Όλοι μιλάνε για αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ