Bαρύ πένθος για τον Πιρς Μπρόσναν: Πέθανε η θετή του κόρη Σαρλότ - iefimerida.gr

Bαρύ πένθος για τον Πιρς Μπρόσναν: Πέθανε η θετή του κόρη Σαρλότ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην Τζέιμς Μποντ συντετριμμένος οδήγησε στην τελευταία της κατοικία την κόρη του Σαρλότ που πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών – την ίδια ασθένεια από την οποία είχε πεθάνει και η μητέρα της πριν από 20 χρόνια.

Ο Μπρόσναν είχε παντρευτεί τη μητέρα της Σαρλότ, Κασσάνδρα το 1983. Η Κασσάνδρα είχε δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, την Σαρλότ και τον Κρίστοφερ, τα οποία όχι απλώς λάτρευε ο Μπρόσναν αλλά επιπλέον τα υιοθέτησε και τους έδωσε και το επώνυμό του. Για αυτόν η Σαρλότ και ο Κρίστοφερ είχαν ακριβώς την ίδια θέση στην καρδιά του με τα βιολογικά του παιδιά. Δήλωνε μάλιστα: «Είμαστε μια οικογένεια. Ποτέ δε σκέφτηκα ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας τους και ποτέ δεν τα ξεχώρισα από τα δικά μου παιδιά». Χθες συντετριμμένος αποχαιρέτησε την 42χρονη Σαρλότ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ