Σκύλος εισβολέας στο Γύρο Γαλλίας – Εχουν προηγηθεί αγελάδες, πρόβατα, ακόμη και άλογα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκύλος εισβολέας στο Γύρο Γαλλίας – Εχουν προηγηθεί αγελάδες, πρόβατα, ακόμη και άλογα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε καν να δει τη σύντομη ζωή του να περνά μπροστά του σαν φιλμ. Ο σκύλος που είχε την ατυχή έμπνευση να πεταχτεί μπροστά στους αθλητές στο δεύτερο ετάπ του γύρου Γαλλίας πιθανότατα πάγωσε αντικρίζοντας δεκάδες ποδηλάτες να έρχονται κατά πάνω του. Δεν είναι όμως το μοναδικό τετράποδο που ένιωσε ξαφνικά την παρόρμηση να δει από πολύ κοντά τη δράση στο συγκεκριμένο αγώνα.

Αυτή τη φορά το ατύχημα αποφεύχθηκε από καθαρή τύχη. Οταν ο σκύλος πετάχτηκε μέσα στη διαδρομή ένας θεατής τον ακολούθησε για να τον συγκρατήσει, αλλά μόλις είδε το... μπουλούκι που ερχόταν κατά πάνω του απομακρύνθηκε τρέχοντας. Ευτυχώς το ίδιο έκανε έγκαιρα και ο σκύλος και γλίτωσαν όλοι.

Αντίστοιχα περιστατικά στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια ευτυχή κατάληξη. Ο Μάρκους Μπούργκαρτ ακόμη θα θυμάται τη σύγκρουσή του με ένα σκύλο, που «σακάτεψε» τον ίδιο και κατέστρεψε το ποδήλατό του στο γύρο Γαλλίας του 2007. Τρία χρόνια αργότερα οι ποδηλάτες είχαν απροσδόκητη παρέα από ένα κοπάδι πρόβατα, ενώ ακόμη και αγελάδες τους έχουν προκαλέσει προβλήματα. Από τις πιο αλησμόνητες σκηνές ήταν όμως εκείνη το 2000, όταν ένα άλογο αποφάσισε να κοντράρει τους ποδηλάτες και άρχισε να καλπάζει ανάμεσά τους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ