Πούτιν: Δεν παραδίδουμε τον Σνόουντεν, αλλά πρέπει να σταματήσει τις διαρροές που βλάπτουν τους Αμερικανούς - iefimerida.gr

Πούτιν: Δεν παραδίδουμε τον Σνόουντεν, αλλά πρέπει να σταματήσει τις διαρροές που βλάπτουν τους Αμερικανούς

Πούτιν: Δεν παραδίδουμε τον Σνόουντεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμμένει στην αρχική του θέση. Η Ρωσία δεν πρόκειται να παραδώσει στους Αμερικανούς τον Εντουαρντ Σνόουντεν. Την ίδια στιγμή όμως δεν έστειλε μόνο «μήνυμα» στην Ουάσιγκτον, αλλά και στον ίδιο τον «φυγά». Γιατί αν θέλει να παραμείνει στη Μόσχα πρέπει να σταματήσει τις «διαρροές».

Στις νέες δηλώσεις του για το θέμα του πρώην συμβούλου της NSA, που θεωρείται πως βρίσκεται ακόμη στη Μόσχα, ο Πούτιν επανέλαβε ότι ο Σνόουντεν δεν είναι «Ρώσος πράκτορας». Ξεκαθάρισε πως οι μυστικές υπηρεσίες δεν συνεργάζονται με τον 30χρονο Αμερικανό που κατηγορείται για κατασκοπεία. Και υπογράμμισε για μία ακόμη φορά πως το Κρεμλίνο δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραδώσει στις αρχές των ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή όμως διεμήνυσε στον Σνόουντεν πως αν θέλει να παραμείνει στη Ρωσία «πρέπει να σταματήσει τη δουλειά που έχει ως στόχο να βλάψει τους Αμερικανούς εταίρους μας». Ο Πούτιν κατέληξε λέγοντας πως ο «φυγάς» θα πρέπει να διαλέξει τον τελικό του προορισμό και απλά να φύγει από τη Μόσχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ