Στη θάλασσα μέχρι να δύσει ο ήλιος - 5 beach bars στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη θάλασσα μέχρι να δύσει ο ήλιος - 5 beach bars στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα beach bars προσέφεραν ανέκαθεν διαφορετική, πιο χαλαρή, ίσως γι' αυτό και πιο αυθεντική διασκέδαση. Και δεν χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς μακριά για ένα κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. Στην Αττική υπάρχουν ουκ ολίγες επιλογές.

Bolivar

Πολύ κοντά για τους περισσότερους, το Bolivar στην Ακτή του Ηλιου στο Καλαμάκι είναι εξωτικό, με άμμο, πολύ άμμο, καλά ποτά και με την αφρόκρεμα Ελλήνων και ξένων djs να δημιουργούν υπέροχη ατμόσφαιρα.

Στη θάλασσα μέχρι να δύσει ο ήλιος - 5 beach bars στην Αθήνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Yolo

Στο Πόρτο Ράφτη εγκαινιάστηκε πρόσφατα το Yolo. Είναι και εστιατόριο, σε έναν πολύ απλό, πολύ καλοκαιρινό χώρο με λευκές ξαπλώστρες και μεγάλη ξύλινη εξέδρα για αυτούς που δεν αντέχουν την άμμο. Γνωστοί djs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν την μουσική επένδυση στα beach parties που διοργανώνεται συχνά. Βρίσκεται στη λεωφόρο Αυλακίου 100.

Στη θάλασσα μέχρι να δύσει ο ήλιος - 5 beach bars στην Αθήνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Μojito Bay

Στην Λομπάρδα, σε μια έκταση έξι στρεμμάτων, το Mojito Bay αποτελεί πια θεσμό. Beach bar, εστιατόριο, beach volley, ακόμα και μασάζ γι' αυτούς που δεν λένε να γυρίσουν σπίτι. Το Mojito Bay βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα, στο 33o χλμ Αθηνών – Σουνίου.

Στη θάλασσα μέχρι να δύσει ο ήλιος - 5 beach bars στην Αθήνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

S Beach

Στη Βούλα, στο South Coast, μπορεί κανείς να κολυμπήσει, να κάνει θαλάσσια σπορ, αλλά και να μείνει στην παραλία μέχρι αργά το βράδυ, στο dance floor δίπλα στην πισίνα, όπου περιφέρονται κοκτέιλ και τα νιάτα των νοτίων προαστίων...

Στη θάλασσα μέχρι να δύσει ο ήλιος - 5 beach bars στην Αθήνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Pirates de Cuba

Ναι, η μουσική, τα ποτά και η διάθεση έχει κάτι από Κούβα. Στον Αρχαίο κόλπο στο Σχοινιά περνούν καλά, κυρίως τα σαββατοκύριακα με πολύ χορό, κοκτέιλ και χάζι προς τη θάλασσα μέχρι το ξημέρωμα. Το Pirates de Cuba είναι στη λεωφόρο Ποσειδώνος 144 στο Μαραθώνα.

Στη θάλασσα μέχρι να δύσει ο ήλιος - 5 beach bars στην Αθήνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αττική beach bars S Beach Mojito Bay Pirates de Cuba Bolivar Yolo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ