Σαράποβα - Ουίλιαμς: «Καρφιά» εκτός γηπέδων για τα μάτια ενός τενίστα - iefimerida.gr

Σαράποβα - Ουίλιαμς: «Καρφιά» εκτός γηπέδων για τα μάτια ενός τενίστα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σχέση της Σαράποβα με τον ανερχόμενο Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ σχολιάστηκε αρνητικά από την Ουίλιαμς, με την οποία φέρεται να είχε σχέση παλιότερα ο τενίστας.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της Σαράποβα που χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την Ουίλιαμς. Κι αυτό γιατί η Αμερικανίδα πρόσφατα έγινε ζευγάρι με τον διάσημο προπονητή της, Πατρίκ Μουράτογλου. Φήμες θέλουν Ουίλιαμς και Μουράτογλου να έχουν σχέσεις απ' την περίοδο που ο Γάλλος πατέρας δύο παιδιών ήταν παντρεμένος.

Η Αμερικανίδα, Νο 1 τενίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stones μίλησε για τη σχέση της Σαράποβα με το Βούλγαρο τενίστα Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Παράλληλα, σχολίασε απαξιωτικά περιστατικό με 16χρονη στο Οχάιο που έπεσε θύμα βιασμού, αναθεωρώντας ωστόσο στη συνέχεια τα λεγόμενά της.

Η Σαράποβα που ρωτήθηκε για αυτά τα σχόλια της Αμερικανίδας τόνισε: «Προφανώς έχω απεριόριστο σεβασμό για τη Σερένα για ό,τι έχει καταφέρει στο κορτ. Ο,τι έχει πετύχει μέχρι τώρα το αξίζει».

Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε: «Λυπήθηκα πολύ μετά τα σχόλια που άκουσα να κάνει για το συμβάν (στο Οχάιο). Οσο για αυτά που είπε για μένα (για τη σχέση με τον Ντιμιτρόφ), δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας, νιώθουμε σεβασμό η μία για την άλλη. Απλά σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να μιλάει για τα προσωπικά της επιτεύγματα παρά για οτιδήποτε άλλο. Αν θέλει να μιλήσει για κάτι πιο προσωπικό, ίσως θα έπρεπε να πει για τη σχέση που έχει με τον φίλο της, ο οποίος είναι παντρεμένος, θα πάρει διαζύγιο τώρα και έχει και παιδιά. Καλύτερα να μιλήσει γι' αυτό και όχι για άλλα που τραβούν την προσοχή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ