Παπαδημούλης: Το ΠΑΣΟΚ ενοχλείται από τον «χουντοδεξιό» Βορίδη αλλά συγκυβερνά μαζί του - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Το ΠΑΣΟΚ ενοχλείται από τον «χουντοδεξιό» Βορίδη αλλά συγκυβερνά μαζί του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος τον αποκάλεσε «χουντοδεξιό» με αφορμή την πρόσφατη κόντρα του κ. Βορίδη με το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως τόσο ο Ανδρέας Παπανδρέου όσο και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής «θα κριθούν από την ιστορία» και αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε: «Ενοχλεί το ΠΑΣΟΚ όταν χουντοδεξιοί προσβάλλουν τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν τους ενοχλεί όταν συγκυβερνούν μαζί με ακροδεξιούς».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημούλης κάλεσε τον κ. Βορίδη να κάνει μια ιστορική αποτίμηση «του χουντοπαπαδόπουλου ο οποίος τον όρισε διάδοχο του Νίκου Μιχαλολιάκου στην ΕΠΕΝ», ενώ υποστήριξε παράλληλα πως η κόντρα των δύο κομμάτων έχει μια «άτυπη σκοπιμότητα, θέλουν να κρύψουν τα νέα μέτρα που θα έρθουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ