Αμερικανός φωτορεπόρτερ νεκρός στις διαδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια - Νέος κύκλος βίαιων συγκρούσεων - iefimerida.gr

Αμερικανός φωτορεπόρτερ νεκρός στις διαδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια - Νέος κύκλος βίαιων συγκρούσεων

Αμερικανός φωτορεπόρτερ νεκρός στις διαδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια - Νέος κύκλος β
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεβαίνει ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στις συγκρούσεις ανάμεσα σε υποστηρικτές και αντιπολιτευόμενους στον πρόεδρο της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι. Τελευταίο θύμα τους ένας Αμερικανός φωτορεπόρτερ που υπέκυψε σε τραύματα που υπέστη με μαχαίρι στο στήθος.

Σύμφωνα με το Reuters, ο άτυχος άνδρας κατέγραφε σε βίντεο με το κινητό του τις διαδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια, όταν δέχθηκε επίθεση και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Νωρίτερα, το επίσημο αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων Mena ανέφερε πως ένας πολίτης υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη από σκάγια, αλλά οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το αν επρόκειτο για λανθασμένη εκτίμηση για τον ίδιο άτυχα.

Οι συγκρούσεις ξέσπασαν κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων των δύο πλευρών. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατέβει στο δρόμο και τις δύο προηγούμενες ημέρες, στις οποίες τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Η τηλεόραση μετέδωσε εικόνες από τις σημερινές συγκεντρώσεις με διαδηλωτές να τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις στην περιοχή Σίντι Γκάμπερ στην Αλεξάνδρεια, ενώ ακούγονταν και πυροβολισμοί. Παράλληλα, στις φλόγες τυλίχθηκε το κτίριο στο οποίο βρίσκονται τα γραφεία του Κόμματος της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης του Μόρσι, ενώ και οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις στην πόλη Αγκα λεηλατήθηκαν και πυρπολήθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ