O Πιστόριους, εν αναμονή της δίκης του, επιστρέφει στις προπονήσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

O Πιστόριους, εν αναμονή της δίκης του, επιστρέφει στις προπονήσεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε μήνες μετά το τραγικό γεγονός που τον έχει οδηγήσει στα δικαστήρια, ο γνωστός σπριντερ Όσκαρ Πιστόριους επιστρέφει στο μέρος που αγαπάει περισσότερο, στο στίβο.

Ο Νοτιοαφρικάνος δρομέας αποφάσισε να ξαναρχίσει το τρέξιμο, μόλις λίγες βδομάδες πριν αρχίσουν τα άλλα... τρεξίματα για αυτόν, αφού στις 19 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η δίκη του.

«Ο Όσκαρ είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην δικαστική του υπόθεση» δήλωσε η οικογένεια του η οποία τον παρακίνησε να ξαναρχίσει τις προπονήσεις με την ελπίδα οτι αυτό θα τον βοηθήσει ψυχολογικά στην αντιμετώπιση του τραύματος του και θα τον προετοιμάσει για την δίκη.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η δίκη του Πιστόριους έχει προγραμματιστεί να γίνει τη μέρα που η γυναίκα του θα συμπλήρωνε τα τριάντα χρόνια ζωής.

Να θυμίσουμε ότι το αστέρι των στίβων είχε σκοτώσει την γυναίκα του, την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, όταν αυτή πήγε να του κάνει έκπληξη στο διαμέρισμά τους.

Ακολουθεί το βίντεο με την προπόνηση του ανάπηρου σπριντερ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ