Κέρδισε ο Κούγιας - Παράνομη έκρινε τη διαγραφή του από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο - iefimerida.gr

Κέρδισε ο Κούγιας - Παράνομη έκρινε τη διαγραφή του από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράνομη έκρινε τη διαγραφή του Αλέξη Κούγια από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο δικηγόρων του Αρείου Πάγου με πλειοψηφία δύο προς τρεις.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην προβεί στην οριστική διαγραφή του γνωστού ποινικολόγου από τα μητρώα του ΔΣΑ, αλλά να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Υπενθυμίζεται, ότι το ΔΣΑ είχε εισηγηθεί την οριστική διαγραφή του κ. Κούγια από το μητρώο του με την κατηγορία της «διαχρονικής προσβολής του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος» μετά την καταγγελία του Γρηγόρη Βαλιανάτου για επίθεση στο πρόσωπό του και την κινηματογραφική είσοδό του στον τηλεοπτικό σταθμό Alter από τη μάντρα, αναφέρει η Espresso.

Οπως τόνισε ο ίδιος, το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο «εξαφάνισε την παράνομη και έξω από κάθε ηθική δεοντολογία απόφαση, της οποίας χρησιμοποιήσατε μόνο το δυσφημιστικό για μένα μέρος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ