Στειρωθείτε και κερδίστε πλούσια, πολύ πλούσια δώρα! - iefimerida.gr

Στειρωθείτε και κερδίστε πλούσια, πολύ πλούσια δώρα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με 1.21 δις πληθυσμού, η Ινδία αναμένεται σύντομα να πάρει τη θέση της Κίνας ως η πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο. Ενώ στην Κίνα οι αρχές έχουν επιβάλει την πολιτική του ενός παιδιού για κάθε οικογένεια, στην Ινδία σκέφτονται πιο πρωτότυπες λύσεις…

Στο Ρατζαστάν την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας αποφασίστηκε πως όποιος στειρωθεί ως τις 30 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει σε μια κλήρωση προκειμένου να κερδίσει διάφορα δώρα, ανάμεσά τους αμάξια, μηχανές, τηλεοράσεις και άλλα… Στην κλήρωση μάλιστα δεν θα συμμετάσχουν μόνο οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής αλλά ολόκληρης της Ινδίας

Για την ώρα οι αρχές δηλώνουν πως δεν υπάρχουν παράπονα σχετικά με την καμπάνια, αν και πολλοί λένε πως ένα πρόγραμμα τέτοια κατεύθυνσης δεν θα μπορέσει να κρατήσει για καιρό.

«Δεν πρέπει να υπάρχει τόση βιασύνη για να πιάσουμε τους στόχους του προγράμματος στείρωσης» δήλωσε ο ιδρυτής μιας ΜΚΟ για θέματα υπερπληθυσμού. «Άλλωστε για πόσο θα μπορούμε να δίνουμε αμάξια στον κόσμο;»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακολουθούνται «αντισυμβατικές τακτικές για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του υπερπληθυσμού. Το 2009 το Υπουργείο Υγείας της χώρας έκανε εντατικές προσπάθειες για να τροφοδοτήσει με ρεύμα πολλές περιοχές της χώρας αφού εκτιμούσε πως με αυτό τον τρόπο ο κόσμος θα έβλεπε τηλεόραση τα βράδια και δεν θα κατανάλωνε τοβ χρόνο με… άλλες διαδικασίες.

«Αν υπάρχει ρεύμα σε κάθε χωριό, τότε οι άνθρωποι θα βλέπουν τηλεόραση μέχρι αργά και θα τους παίρνει ο ύπνος. Όταν δεν υπάρχει ρεύμα οι άνθρωποι δεν έχουν κάτι να κάνουν εκτός από παιδία»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τηλεόραση κλήρωση υπερπληθυσμός Iνδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ