Ο Στουρνάρας εισηγήθηκε να πάρουν υπουργείο ο Λοβέρδος κι η Διαμαντοπούλου - Τι του απάντησε ο πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Ο Στουρνάρας εισηγήθηκε να πάρουν υπουργείο ο Λοβέρδος κι η Διαμαντοπούλου - Τι του απάντησε ο πρωθυπουργός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην Αννα Διαμαντοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο ήθελε στην κυβέρνηση ο Γιάννης Στουρνάρας. Εκανε τις εισηγήσεις του στον Αντώνη Σαμαρά, οι οποίες ωστόσο δεν έγιναν δεκτές.

Σύμφωνα με το real.gr, οι εισηγήσεις του υπουργού Οικονομικών αντικατοπτρίζουν τα σχέδια του για αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού με ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κόμμα που θα καλύπτει πέραν της κεντροδεξιάς και το χώρο της κεντροαριστεράς.

Ο πρωθυπουργός δεν υιοθέτησε καμία από τις προτάσεις του Γιάννη Στουρνάρα για τον ανασχηματισμό, λέγεται ωστόσο ότι αυτό που κατάφερε ο υπουργός Οικονομικών ήταν να «σώσει» τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, στην παραμονή του οποίου επέμεινε μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ