Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα που υπάρχει η Χρυσή Αυγή- Να τους στείλει ο λαός από εκεί που ήρθαν - iefimerida.gr

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα που υπάρχει η Χρυσή Αυγή- Να τους στείλει ο λαός από εκεί που ήρθαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, η οποία δήλωσε πως «ντρέπεται σαν Ελληνίδα» για την ύπαρξη του ακροδεξιού κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου και εξέφρασε τον φόβο της «για την άνοδο του νέου ναζισμού».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό του Γιάννη Βίτσα «ΕΓΩ», η κ. Καραμπέτη σχολιάζοντας την Χρυσή Αυγή, δήλωσε «φοβισμένη από την άνοδο του νέου ναζισμού» ενώ σχολίασε ως «απαράδεκτο» το γεγονός πως το ακροδεξιό κόμμα εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο και μάλιστα με υψηλά ποσοστά.

Κλείνοτας, η γνωστή ηθοποιός σημειώνει πως «Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα που ήμαστε, υποτίθεται, η χώρα που δημιούργησε τον "Ξένιο Δία", να φτάνουμε στο όριο να χαρακώνουμε τα πρόσωπα παιδιών, επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα τους. Πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει και να απομονώσει αυτά τα μορφώματα και σε τυχόν επόμενες εκλογές να τους στείλει από εκεί που ήρθαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ