To βρώμικο στριπτίζ της Γκουίνεθ Πάλτροου [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

To βρώμικο στριπτίζ της Γκουίνεθ Πάλτροου [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει το τρέιλερ του Thanks for Sharing, μιας νέας κωμωδίας που δείχνει την ερωτευμένη Γκουίνεθ Πάλτροου να μένει μόνο με τα εσωρουχά της μετά από ένα αισθησιακό στριπτίζ.

«Ο εθισμός στο σεξ είναι μια πραγματική αρρώστια. Και ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα να μάθω παραπάνω για αυτό και να καταλάβω τι το προκαλεί. Έμαθα πολλά πράγματα». Αυτό είχε δηλώσει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό εξηγώντας γιατί δέχθηκε να συμμετέχει σε ένα προβοκατόρικο project.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε κανένα πρόβλημα να δείξει το σώμα της αφού, ως γνωστόν, η 40χρονη είναι μια από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες σε όλο το Χόλιγουντ.

To βρώμικο στριπτίζ της Γκουίνεθ Πάλτροου [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Πρωταγωνιστής είναι ο Μαρκ Ράφαλο ως ο σεξομανής που ερωτεύεται η Γκουίνεθ.

To βρώμικο στριπτίζ της Γκουίνεθ Πάλτροου [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Ενώ στην συγκεκριμένη ταινία κάνει το υποκριτικό της ντεμπούτο η Pink (που χρησιμοποιεί το αληθινό της όνομα, Αλίσια Μουρ) δηλώνοντας «Είναι μια πολύ αστεία ταινία σχετικά με μια ομάδα σεξομανών που προσπαθούν να γίνουν καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ