Αυτό είναι το ομόλογο των 1,2 δισ. ευρώ για το οποίο ήρθαν στα χέρια Καμμένος και Στουρνάρας [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ομόλογο των 1,2 δισ. ευρώ για το οποίο ήρθαν στα χέρια Καμμένος και Στουρνάρας [εικόνα]

Αυτό είναι το ομόλογο των 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου μέσω του Twitter κάνει το ακούρετο ομόλογο ύψους 1,2 δισ. ευρώ που πλήρωσε την Τρίτη η Ελλάδα και για το οποίοι παραλίγο να «πιαστούν στα χέρια» ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο σε συνεδρίαση της Ολομέλειας.Αυτό είναι το ομόλογο των 1,2 δισ. ευρώ για το οποίο ήρθαν στα χέρια Καμμένος και Στουρνάρας

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ.Καμμένος ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών αν πληρώθηκε στο 100% ομόλογο σε hedge fund, την ώρα που κουρεύονται ομόλογα μικροομολογιούχων.

Η αρχική άρνηση του κ.Στουρνάρα να απαντήσει ανάγκασε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να υψώσουν τους τόνους.Πάντως, λίγο αργότερα ο υπουργός Οικονομικών επανήλθε στο θέμα λέγοντας ότι το ομόλογο πληρώθηκε αφού η ελληνική κυβέρνηση συμμορφώνεται με τους νόμους. «Σε διαφορετική περίπτωση θα χρεοκοπούσαμε», πρόσθεσε.

Αυτό είναι το ομόλογο των 1,2 δισ. ευρώ για το οποίο ήρθαν στα χέρια Καμμένος και Στουρνάρας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ