Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ φυλάνε γραφεία και στούντιο – Ετοιμοι να εκπέμψουν ανά πάσα στιγμή [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ φυλάνε γραφεία και στούντιο – Ετοιμοι να εκπέμψουν ανά πάσα στιγμή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και αν στις οθόνες παίζει μαύρο και οι εκπομπές των εργαζομένων μεταδίδονται μέσω διαδικτύου, μέσα στο Ραδιομέγαρο, η κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό είναι άψογη μέχρι στιγμής χάρη στην περιφρούρηση των εργαζομένων.

Ενα φωτογραφικό ρεπορτάζ που έκανε η Eurokinissi μέσα στο Ραδιομέγαρο, ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, μαρτυρά ότι μέσα στην ΕΡΤ όλα παραμένουν όπως πριν την περιπέτεια με το προσωρινό λουκέτο, χάρη στη φροντίδα των εργαζομένων. Οπως γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες «Για 14η μέρα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ παραμένουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Φωτογραφίες από το κτίριο και το master control όπου φαίνεται η άψογη κατάσταση του Ραδιομέγαρου μετά από τόσες μέρες που βρίσκεται ο έλεγχος στα χέρια των εργαζομένων.» Οπωσδήποτε προκαλεί θλίψη η απουσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τους δέκτες και ζητούμενο είναι η επαναλειτουργία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ