Γιατί ο Κώστας Τασούλας αρνήθηκε να πάρει υπουργείο -Τι απάντησε στον Πρωθυπουργό τηλεφωνικά - iefimerida.gr

Γιατί ο Κώστας Τασούλας αρνήθηκε να πάρει υπουργείο -Τι απάντησε στον Πρωθυπουργό τηλεφωνικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αξιοπρεπή άρνηση απάντησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας στο τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού που του πρότεινε να αναλάβει κυβερνητική θέση στο νέο δικομματική σχήμα. Είναι ο δεύτερος βουλευτής της ΝΔ, μετά τη Σοφία Βούλτεψη, που αρνήθηκε κυβερνητική θέση αν και τα κριτήρια του καθενός υπήρξαν εντελώς διαφορετικά.

Ο Πρωθυπουργός πρότεινε στον Κώστα Τασούλα, πρώην υφυπουργό Εθνικής Αμυνας, να αναλάβει υφυπουργός Παιδείας και εκείνος απάντησε αρνητικά:

«Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε, πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω κάπου αλλού καλύτερα» ήταν η απάντηση του πρώην υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, ο οποίος είναι βουλευτής επί σειρά ετών, με εξαιρετικές επιδόσεις στη Βουλή και είναι από τους ελάχιστους κοινοβουλευτικούς της ΝΔ με αξιοπρεπή πολιτική παρουσία και επιχειρήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ