Δημιουργεί οικολογικά γκράφιτι καθαρίζοντας τους βρόμικους τοίχους της πόλης [εικόνες] - iefimerida.gr

Δημιουργεί οικολογικά γκράφιτι καθαρίζοντας τους βρόμικους τοίχους της πόλης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια καινούρια διάσταση στους κατάμαυρους από τα καυσαέρια τοίχους των μεγαλουπόλεων, αποφάσισε να δώσει η Tess Jakubec, δημιουργώντας εντυπωσιακά γκράφιτι καθαρίζοντας τη βρομιά από το τσιμέντο.

Με βασικά της όπλα έναν κουβά με νερό, λίγα καθαριστικά, μερικές βούρτσες, πανιά αλλά και τα δάχτυλά της, η νεαρή καλλιτέχνις που ζει στον Καναδά βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσει τη δημιουργικότητά της αλλά και για να δώσει άλλο χρώμα στην πόλη της.

Φοιτήτρια της σχολής Καλών Τεχνών, η Tess δεν μπορούσε να βλέπει αυτή τη μαυρίλα στους τοίχους και σκέφτηκε να δημιουργήσει με αυτήν. Με αρκετή υπομονή και επιμονή, αφού σχηματίσει την εικόνα στο μυαλό της, ξεκινά την καθαριότητα στα σημεία που επιθυμεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα φαντασίας και διάθεσης. Πάντως τη διάθεση των συμπολιτών της σίγουρα την έφτιαξε. Και ο καμβάς της παραμένει ατελείωτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ