Κώστας Τζαβάρας: Απ΄ό,τι φαίνεται από καραμπόλα μπήκα στην κυβέρνηση και από καραμπόλα βγήκα - iefimerida.gr

Κώστας Τζαβάρας: Απ΄ό,τι φαίνεται από καραμπόλα μπήκα στην κυβέρνηση και από καραμπόλα βγήκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξομολογητικός όσο ποτέ ο πρώην αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, έδωσε μια συνέντευξη για τη θητεία του και ανάμεσα στα άλλα με πρωτοφανή ειλικρίνεια δήλωσε «από καραμπόλα μπήκα στη βουλή, από καραμπόλα βγήκα».

Ουσιαστικά αυτή του η δήλωση απηχεί την αποστροφή της άλλης εξομολόγησής του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Φεστιβάλ Αθηνών όπου είχε πει ««Δεν είμαι εδώ για να θεραπεύω πάσα νόσο. Είμαι ένας απλός βουλευτής Ηλείας που ο πρωθυπουργός του ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο του Πολιτισμού... Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει πια Υπουργείο για τον Πολιτισμό. Είμαι λοιπόν ο προϊστάμενος της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού. Δυστυχώς».

Tη νέα δήλωση την έκανε ο Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αlpha, όπου μεταξύ άλλων φέρεται να δήλωσε και:«Κάποιοι απορούσαν που ένας υπουργός Ηλείας ήταν στο υπουργείο Πολιτισμού. Αυτό που μου ανήκει είναι η θέση του βουλευτή που μου εμπιστεύτηκε ο λαός της Ηλείας.» Πρόσθεσε πως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι πληθωρικός και θα τα καταφέρει, υπογραμμίζοντας «Ο πρωθυπουργός εμπιστεύτηκε τον κ. Παναγιωτόπουλο στην άμυνα και τώρα θα τον δοκιμάσει και στην επίθεση δηλαδή στον πολιτισμό»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ