«Μικρή καθάριζα τεράστια κλαμπ μαζί με τους γονείς μου», δηλώνει η Μαρία Μενούνος - iefimerida.gr

«Μικρή καθάριζα τεράστια κλαμπ μαζί με τους γονείς μου», δηλώνει η Μαρία Μενούνος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε η Μαρία Μενούνος σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Καθαρίζαμε τεράστια κλαμπ με τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Αυτό που έκανε ο πατέρας μου, παίρνοντάς μας μαζί του, ήταν πολύ καλό, γιατί έμαθα με τι κόπο βγαίνουν τα χρήματα. Κανένας δεν είναι κατώτερος από σένα ή πίσω από σένα. Όλοι είμαστε ίσοι». Αυτό δήλωσε η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια στο People.

Προσθέτονας πως «Εγώ δεν είχα πολλούς φίλους καθώς μεγάλωνα, οι μόνοι που είχα ήταν τα ξαδέλφια μου. Κι επειδή κρατούσαμε τις παραδόσεις ως Έλληνες της Αμερικής, κάθε Κυριακή πηγαίναμε στο σπίτι της θείας μου και μαζευόμασταν όλα τα ξαδέλφια μαζί».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Μενούνος αποκάλυψε πως «Οι γονείς μου δεν μας άφηναν να κάνουμε παρέα με Αμερικανούς. Φοβούνταν το άγνωστο... Ακόμη και στην τελευταία τάξη του Λυκείου έπρεπε να γυρίζω στις 21.00 στο σπίτι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ People Μαρία Μενούνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ