Αυτό είναι το θηριώδες φονικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Γαλλίας που το θέλουν σαν τρελοί οι Αμερικανοί [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το θηριώδες φονικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Γαλλίας που το θέλουν σαν τρελοί οι Αμερικανοί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από δέκα χρόνια, η Airbus Military ξεκίνησε να εργάζεται πάνω σε ένα καινοτόμο πρότζεκτ δημιουργίας ενός πολεμικού αεροσκάφους που θα εισήγαγε την Ευρώπη στον επόμενο αιώνα των εναέριων πολέμων.

Υποστηριζόμενο από από επτά κράτη μέλη του ΝΑΤΟ (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Ισπανία, Τουρκία και Βρετανία), το πρόγραμμα διήλθε πολυετείς καθυστερήσεις, ενώ το κόστος του έφτασε τα 20 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πλέον, το A400M Atlas είναι σχεδόν έτοιμο. Προγραμματισμένο να δοθεί στις Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις εγκαίρως πριν την εθνική εορτή της 14ης Ιουλίου, το θηριώδες, πολυχρηστικό, εξαιρετικά ευέλικτο, φονικό αεροσκάφος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Αμερικανών.

Δείτε τις εικόνες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ