Ο αγώνας της Εθνικής Νέων με το Μάλι για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ - iefimerida.gr

Ο αγώνας της Εθνικής Νέων με το Μάλι για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΡΤ τυπικά παραμένει κλειστή και δίχως νομική υπόσταση, αλλά στην ουσία εξακολουθεί να εκπέμπει μέσω διαδικτύου και να έχει κανονικό πρόγραμμα που ορίζουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η δημόσια ραδιοτηλεόραση κατάφερε να εξασφαλίσει τη ζωντανή αναμετάδοση του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη ομάδα από το Μάλι για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων (Κ 20) που διεξάγεται στην Τουρκία. O αγώνας θα μεταδοθεί μέσω internet από την ιστοσελίδα www.ertopen.com. Η Ελλάδα στην πρώτη αγωνιστική επιβλήθηκε του Μεξικού – που λογίζεται ως φαβορί – και με νίκη κόντρα στο Μάλι εξασφαλίζει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης στην πρώτη της παρουσία σε Μουντιάλ.

Ο Κώστας Σταφυλίδης (διάστρεμμα) και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης (γαστρεντερίτιδα) είναι αμφίβολοι και κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθούν από τον κόουτς της ομάδας Κώστα Τσάνα, ο οποίος πιθανώς θα χρησιμοποιήσει στη θέση τους τους Κούρο και Μαρινάκη, αντιστοίχως. Απών από τον αγώνα με το Μάλι θα είναι ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Πομπέρτο Μορένο (Παναμάς), με βοηθούς ντους Ντάνιελ Γουΐλιαμσον (Παναμάς)-Κεϊτζέλ Κοράλες (Νικαράγουα) και 4ο διαιτητή τον Νεάντ Αλιούμ (Καμερούν). Στο άλλο ματς του ομίλου αναμετριούνται Παραγουάη και Μεξικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ