O βραβευθείς ως Ασχημότερος Σκύλος του Κόσμου είναι τόσο άσχημος που όλοι τον θεωρούν προϊόν photoshop [εικόνα] - iefimerida.gr

O βραβευθείς ως Ασχημότερος Σκύλος του Κόσμου είναι τόσο άσχημος που όλοι τον θεωρούν προϊόν photoshop [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διαγωνισμός του «Ασχημότερου Σκύλου στον Κόσμο» στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχει ένα νέο ίνδαλμα-νικητή: τον τετράχρονο ημίαμο Walle, τα «μπάσταρδα» χαρακτηριστικά του οποίου ήταν εκείνα που του χάρισαν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 29 διαγωνιζόμενους.

O Walle είναι απόρροια μείξης τουλάχιστον τριών φυλών: μπασέ, μπόξερ, μπιγκλ και λοιπών αγνώστων που χάνονται στα βάθη της γενεαλογικής γραμμής του.

Αυτός ήταν και ο αποφασιστικός παράγοντας που ώθησε τους κριτές να προσφέρουν σε εκείνον και το αφεντικό του έπαθλο ύψους 1.500 δολαρίων, καθώς όταν τον βλέπεις έχεις την αίσθηση ότι έχει αποτελεί προϊόν photoshop των προαναφερθέντων φυλών.

O βραβευθείς ως Ασχημότερος Σκύλος του Κόσμου είναι τόσο άσχημος που όλοι τον θεωρούν προϊόν photoshop [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ