«Άκουσα τον πυροβολισμό και νόμιζα ότι ο Σινάτρα τίναξε τα μυαλά του στον αέρα», αποκάλυψε η Άβα Γκάρντνερ - iefimerida.gr

«Άκουσα τον πυροβολισμό και νόμιζα ότι ο Σινάτρα τίναξε τα μυαλά του στον αέρα», αποκάλυψε η Άβα Γκάρντνερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό από τον ταραγμένο γάμο της με τον Φρανκ Σινάτρα αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της (που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου) η Άβα Γκάρντνερ.

«Συνηθίζαμε να πίνουμε και να καβγαδίζουμε κάθε βράδυ. Ξεκινούσαμε πίνοντας από τέσσερα μεγάλα μαρτίνι ο καθένας, συνεχίζαμε με κρασί κατά την διάρκεια του δείπνου και μετά βγαίναμε έξω σε κάποιο κλαμπ όπου πίναμε ουίσκι. Ήταν στο τέλος μιας τέτοιας βραδιάς που κατέληξα να του πω ότι δεν θέλω να κοιμηθώ μαζί του. Και μετά έπεσα για ύπνο. Ξύπνησα όταν άκουσα τον πυροβολισμό από την άλλη κρεβατοκάμαρα της σουίτας. Σηκώθηκα και πήγα προς τα εκεί. Δεν ήξερα τι θα βρω. Αν και το πιο πιθανόν ήταν να έχει τινάξει τα μυαλά του στον αέρα. Όταν μπήκα τον βρήκα να χαμογελάει σαν παιδί που είχε κάνει σκανταλιά. Είχε πυροβολήσει με το όπλο στο μαξιλάρι».

Αυτό δήλωσε η Άβα Γκάρντνερ στον αυτοβιογράφο της. Προσθέτοντας με κυνικότητα πως «Τουλάχιστον όταν πάθαινε overdose από τα ναρκωτικά τα πράγματα ήταν πιο ήσυχα. Τις πάθαινε συνέχεια. Ήταν μια κραυγή για βοήθεια. Και κάθε φορά κατάφερνε να με κάνει να γυρίσω πίσω».

Ένα απόσπασμα από μια αυτοβιογραφία με τίτλο Ava Gardner: The Secret Conversations που η σταρ ποτέ δεν ενέκρινε. Συγκεκριμένα, όπως λέει ο συγγραφέας Πίτερ Έβανς, η Άβα τον σταμάτησε ενώ είχε ήδη ηχογραφήσει δεκάδες ώρες συνομιλιών. Κατά πάσα πιθανότητα επειδή ο Φρανκ Σινάτρα θυμήθηκε ότι κάποτε είχε σχολιάσει πως ήταν η μαφία που τον βοήθησε να κερδίσει τον ρόλο στο From Here to Eternity.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ