«Το sex tape μόνο καλό θα μπορούσε να μου κάνει», δήλωσε ο Κάνιε Γουέστ - iefimerida.gr

«Το sex tape μόνο καλό θα μπορούσε να μου κάνει», δήλωσε ο Κάνιε Γουέστ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Κάνιε Γουέστ στο περιοδικό W. Εκεί που μίλησε για την γκαρνταρόμπα της Κιμ, τον έρωτά του για αυτήν και το sex tape του που ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα κυκλοφορήσει ή όχι.

«Προτιμώ ο κόσμος να δει το συγκεκριμένο βίντεο, παρά κάποιες από τις φωτογραφίες των παπαράτσι που δημοσιεύονται στα περιοδικά. Τουλάχιστον είναι κάτι που βιντεοσκόπησα εγώ ο ίδιος. Πρόκειται για ένα βίντεο που, αν κυκλοφορούσε, δεν θα μου έκανε καθόλου κακό. Για την ακρίβεια μόνο να με βοηθήσει θα μπορούσε». Αυτό δήλωσε ο πολυπλατινένιος τραγουδιστής στο περιοδικό W σχετικά με ένα βίντεο που γύρισε με μια αγνώστων στοιχείων γυναίκα πριν την σχέση του με την Κιμ.

Προσθέτοντας πως «Μπορεί και να το κυκλοφορήσω. Γιατί κάνω πάντα ακριβώς αυτό που θέλω. Το μήνυμα μου προς τον κόσμο είναι ''Άντε και πηδηχθ#*τ$''».

Στην συνέχεια εξήγησε, σχετικά με το έχει βοηθήσει στην αλλαγή των ρούχων που φοράει η Καρντάσιαν, ότι «Κανείς δεν μπορεί να πει στο κορίτσι μου τι να κάνει. Ήταν απλά θέμα κάποιος να της διευρύνει την πλατφόρμα των επιλογών της». Ενώ αποκάλυψε πως η σταρ του Keeping Up with the Kardashians είναι ο έρωτας της ζωής του.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Κάνιε εξήγησε και το γιατί δέχθηκε να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο ριάλιτι «Το έκανα από αγάπη. Γιατί η αγάπη είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε brand ή το τι πιστεύουν για σένα οι κουλ άνθρωποι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ W Κιμ Καρντάσιαν Κάνιε Γουέστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ