Βέτο Αβραμόπουλου: Θελει να γίνει και αυτός αντιπρόεδρος - Καθυστερεί την ανακοίνωση του ανασχηματισμού - iefimerida.gr

Βέτο Αβραμόπουλου: Θελει να γίνει και αυτός αντιπρόεδρος - Καθυστερεί την ανακοίνωση του ανασχηματισμού

Βέτο Αβραμόπουλου: Θελει να γίνει και αυτός αντιπρόεδρος - Καθυστερεί την ανακοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμπλοκή στη διαδικασία του ανασχηματισμού φέρνει το αίτημα του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου να χρισθεί και αυτός ως δεύτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προκειμένου να δεχθεί τη μετακίνησή του από το υπουργείο Εξωτερικών στο υπουργείο Αμυνας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το αίτημα αυτό του κ. Αβραμόπουλου δεν θέλει να κάνει αποδεκτό ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και αυτό προκαλεί πολλές συζητήσεις και πρόσκαιρη εμπλοκή στην ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης.

Το θέμα αυτό δεν αφορά αμέσως το ΠΑΣΟΚ καθώς ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έχει κλείσει με τον πρωθυπουργό τα θέματα που αφορούν στις θέσεις του δικού του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ