Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Alpha του Κοντομηνά - iefimerida.gr

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Alpha του Κοντομηνά

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Alpha του Κοντομηνά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες ανάγκες, νέα καθήκοντα στον Alpha. Ο τηλεοπτικός σταθμός του Δημήτρη Κοντομηνά αλλάζει ομάδα για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της νέας σεζόν, σε μια τηλεοπτική αγορά που διαρκώς συρρικνώνεται.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξακολουθεί να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο, υπό το άγρυπνο βλέμμα του επιχειρηματία.

Στην ηγετική ομάδα του καναλιού μετά την Αννα Βλαβιανού, εντάσσεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, άλλοτε αγαπημένο παιδί του Mega. Αλλάζει κανάλι και ενσωματώνεται στην ομάδα της Plus Productions, θυγατρικής του τηλεοπτικού σταθμού, υπό τον Κώστα Σούσουλα.

Το σκέλος των τηλεοπτικών παραγωγών ανέλαβε ο Τζώρτζης Ποφάντης, ενώ στις ειδήσεις σταθερός είναι πάντοτε ο ρόλος του Δήμου Βερύκιου.

Τέλος, ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Φουρλεμάδης -προέρχεται από την οργάνωση της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» την οποία εγκατέλειψε μετά τα σκάνδαλα για τα σάπια κοτόπουλα- ανέλαβε και τον τομέα του ραδιοφώνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ