Ο Παντελής Καψής υφυπουργός Δημόσιας τηλεόρασης - iefimerida.gr

Ο Παντελής Καψής υφυπουργός Δημόσιας τηλεόρασης

Ο Παντελής Καψής φαβορί για υφυπουργός Δημόσιας τηλεόρασης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαβορί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για τη θέση του υφυπουργού για τη Δημόσια τηλεόραση θεωρείται ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος -επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου, Παντελής Καψής.

Οπως είναι γνωστό ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όταν ακόμη ήταν στο κυβερνητικό σχήμα και η ΔΗΜΑΡ είχα αφήσει στους κυβερνητικούς εταίρους του να επιλέξουν το πρόσωπο που θα αναλάβει τις αρμοδιότητες εκείνες που έχουν να κάνουν με την αναδιάρθρωση της Δημόσιας τηλεόρασης.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ΔΗΜΑΡ αποσύρει τους υπουργούς της από την κυβέρνηση και ότι στη νέα που θα ανακοινωνθεί από ώρα σε ώρα θα συμμετέχουν μόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένο ότι το πρόσωπο που θα αναλάβει την ηλεκτρική καρέκλα του υφυπουργού Δημόσιας τηλεόρασης θα αποτελεί πρόσωπο επιλογής του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ενα από τα ονόματα που ακούγονταν έντονα την Παρασκευή ότι θα αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να μην υπουργοποιείται αλλά να αναλαμβάνει χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου της Ιπποκράτους.

Ως φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση θεωρείται τώρα ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής, με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη επικοινωνήσει ο κ. Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ