Σπανούλης και Χάινς στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων - iefimerida.gr

Σπανούλης και Χάινς στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων

Σπανούλης και Χάινς στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη φαίνεται πως θα δώσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να κρατήσει στο δυναμικό του δύο από τους πιο πολύτιμους παίκτες του. Οι Βασίλης Σπανούλης και Κάιλ Χαϊνς , μετά τις φετινές τους εμφανίσεις, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ισχυρών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μετά τη δήλωση του προέδρου της Φενερμπαχτσέ πως ο Σπανούλης ζητά ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ήρθε στην επιφάνεια και ένα δημοσίευμα της El Mundo Deportivo που ισχυρίζεται πως η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Σπανούλη για να τον πείσει να μετακομίσει στην Ισπανία.

Προσθέτει, επιπλέον, ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσφέρει στον Σπανούλη 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ενώ 2,2 εκατ. ευρώ δίνει η Γαλατάσαραϊ.

Την ίδια στιγμή, ο Χάινς έχει να επιλέξει μεταξύ Πειραιά και Μόσχας, αφού Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας του έχουν κάνει δελεαστικές προτάσεις, με τους Ρώσους να έχουν ενα μικρό προβάδισμα.

Ο Χάινς απέρριψε την οψιόν ανανέωσης για τρίτο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα του Πειραιά και μένει να δούμε αν θα δεχτεί το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός ή θα επιλέξει το ακόμα υψηλότερο συμβόλαιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ