Ένα μήνα στο νοσοκομείο πέρασε η Κάτια Δανδουλάκη - iefimerida.gr

Ένα μήνα στο νοσοκομείο πέρασε η Κάτια Δανδουλάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Τον τελευταίο καιρό τσακίστηκα. Έκανα χίλια πράγματα μαζί. Το "Βαλς με δώδεκα θεούς" με γονάτισε. Ήμουν κάθε τόσο σε ένα αεροπλάνο (σ.σ. τα γυρίσματα λάμβαναν χώρα στην Κύπρο). Απίστευτες ημέρες άυπνη. Έπαθα υπερκόπωση». Αυτό δήλωσε στην Real News η δημοφιλής ηθοποιός σχετικά με το λόγο που βρισκόταν για 30 μέρες υπό ιατρική παρακολούθηση σε νοσοκομείο.

Προσθέτοντας πως πλέον ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών «Η ζωή είναι οι απλές, καθημερινές στιγμές μας. Κι αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι απόλυτη ηρεμία. Μου το σύστησαν άλλωστε και οι γιατροί. Κι αυτό κάνω. Ξεκουράζομαι και ηρεμώ. Κάνω αυτό που έχω ανάγκη. Διακοπές διαρκείας. Πήγα στην Κρήτη και τώρα θα πάω σε φίλους που έχουν κάποιο σπιτάκι σε ερημιά, θα κοιμάμαι ατελείωτα και θα ξεκουράζομαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοσοκομείο Real news Κάτια Δανδουλάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ