Πρώην διευθυντής Τεχνικών της ΕΡΤ: Εχουμε χρεωθεί στο όνομά μας πανάκριβα μηχανήματα - Πώς μας ζητούν να φύγουμε; - iefimerida.gr

Πρώην διευθυντής Τεχνικών της ΕΡΤ: Εχουμε χρεωθεί στο όνομά μας πανάκριβα μηχανήματα - Πώς μας ζητούν να φύγουμε;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στην εντολή του Γιάννη Στουρνάρα προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ να εκκενώσουν άμεσα το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έδωσε ο πρώην Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν γίνεται να αποχωρήσουν οι εργαζόμενοι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, εάν πρώτα δεν ξεχρεωθούν τον αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ εξοπλισμό που έχει ο καθένας χρεωμένο στο όνομά του.

Ο κ. Μιχαλίτσης τόνισε, πως «εάν δεν φτιαχτεί πρωτόκολλο παραλαβής παράδοσης, που να λέει ότι ο καθένας παρέδωσε πλήρες και σε άριστη κατάσταση ό,τι έχει χρεωμένο, ώστε να ξεχρεωθούν οι υπάλληλοι τον, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, εξοπλισμό που προσωπικά ο καθένας έχει χρεωμένο, δεν γίνεται να αποχωρήσουμε», μεταδίδει το left.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ